divendres, 28 de novembre del 2014

Èxit de convocatòria mediàtica



La III Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura ha estat un autèntic èxit de mobilització, en tant que ha aconseguit moure més de 200 estudiants de Periodisme de la Autònoma de Barcelona que al llarg de tota la jornada han cobert in situ el desenvolupament dels actes..

Enmarcada en el context d'una pràctica avaluable de carrera, els futurs periodistes han seguit la jornada tot organitzant-se en grups de cinc per actuar com una redacció professional, establint uns criters i prioritats sobre quins continguts volien oferir i de quina manera els volien presentar.

L'Aula Magna de la Facultat de Comunicació s'ha quedat petita per donar lloc a tots aquells estudiants que, ataviats amb ordinadors portàtils, enregistradores i càmeres de vídeo, s'han deixat la pell per oferir un producte complet amb un acabat de qualitat.

L'interés per elaborar material propi s'ha evidenciat en l'elevadíssim nivell d'activitat que s'ha donat en els torns de preguntes de les rodes de premsa, així com també en les entrevistes fetes als protagonistes del dia als mateixos passadissos del centre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada